Dit netværk – Vores ramme

For dem med interesse i investering!

  • Netværk
  • Aktier, bolig eller andet
  • Nye- eller loyale kunder
  • Indsigt i fremtiden

Netværk
Investering – Gør det sammen med os! Man får oftest mest ud af sin investering ved at konsultere et netværk. InvestorBaren skaber dit nye-, eller faciliterer dit eksisterende netværk. Der findes mange former for netværk. Ring! Måske kan vi løse din netværksopgave.

Aktier, bolig eller andet
I dit netværk er der i mange sammenhænge nyt at hente til din investeringsviden. Vi organiserer kurser, faciliterer virksomhedspræsentationer, præsenterer økonomiske overblik.

Har du tidligere handlet med aktier (eller andre aktiver), kender du mængden af information, og håbløsheden ved ikke at kunne stille spørgsmål til den. Man har brug for at samtale med ligesindede. Vores motto: “Investering – Ikke uden netværk”

Kort og godt – InvestorBaren giver dit netværk spændende-, informative og hyggelige rammer at være sammen i omkring investering.

Nye- eller loyale kunder
Er du virksomhedsejer står du altid med problemstillingen: Skal du investerer i at skaffe nye kunder, eller bruge pengene på loyalitetsprogrammer for eksisterende kunder. Hos InvestorBaren kan vi hjælpe dig med begge dele. Både nye og eksisterende kunder finder ofte indsigt i økonomi eller aktietips interessante. Både privat, og i relation til deres erhverv.

InvestorBaren hjælper dig med kold kanvas, opsætter et arrangement (eller et forløb), samt gennemfører arrangementet (eller et længere forløb) med din virksomhed.

Indsigt i fremtiden
En handling er defineret ved, at det kun kan foregå i det sekund, den foretages. Det er i nu’et du foretager alle dine praktiske investeringer – Uanset om det er kapital, tid eller øvrige ressourcer. Din investering foretages dog altid på baggrund af et skøn om fremtiden. Derfor interesserer vores medlemmer sig for fremtiden. Det gør vi også. Fremtiden er den røde tråd gennem alle vores netværksmøder og events!

%d bloggers like this: