Historien bag

Det skete i de dage…

2002

De første tanker - Dot.com boblen

Mange havde mistet penge i dot.com-boblen. Aktiemarkedet fik opmærksomhed - Det gjorde lidt ondt på pensionen, lagt i en bankportefølje. Mange følte ikke rådgivningen havde været godt nok. Herunder grundlæggeren af InvestorBaren

2008

Finansboblen

Finanskrisen var afgørende for grundlæggeren af InvestorBaren. Finansboblen sprang, og mange mistede alt, herunder grundlæggeren. Hus, børn, ægteskab, pension og selvstændig virksomhed. Indtil da var livet levet i ordentligt relation med både venner, bekendte, kollegaer og forretningsforbindelser. Det var et chok. Rigtig mange helt almindelige mennesker kom i klemme.

2009

De små blev de store tabere

Mange bankers optræden var ikke set før. Banker skiftede image fra at være en støtte, til at være en branche, der ikke kun var årsagen til det vigtigste crash siden 1928, men også med til at rive tæppet væk under dem, der nu, mere end aldrig, havde brug for deres hjælp. F.eks. smed en større dansk bank tusindvis af små virksomheder ud. Og andre banker ville samtidigt ikke åbne en almindelig konto for dem - Ikke engang, hvis den kun skulle bruges til at sætte penge ind på. Det var i hvert fald grundlæggeren af InvestorBarens oplevelse. De små virksomheder knækkede under - en efter en! Der måtte gøres noget - Almindelige mennesker og erhvervsdrivende skulle klæderes bedre på. InvestorBaren begyndte mentalt at tage form. Det skulle ikke ske igen!

2016

Den nødvendige indsigt

For grundlæggeren af InvestorBaren blev det starten på en længere periode med vidensindsamling og koncepttests. Dels via engagement i stor dansk investorforening (herunder 7 år som formand i lokalforening), dels via ansættelse i revisionshus, der lagde både navn, viden og testfaciliteter til for basiselementerne i InvestorBaren. Spørgsmålet om, hvordan det hele hænger sammen, var drivkraften. 

2019

Den største indsigt

Den indhentede indsigt udviklede sig til, at grundlæggeren satte en række arrangementer i søen, hvor målet var at orientere almindelige danskere om: Hvordan de skulle beskytte sig!Hvordan de kunne tage deres 'fair share' af forrentningen af deres pension!Hvordan de selv kunne tage kontrol med deres kapital! Det blev mere og mere tydeligt, at den største fejl folk begår omkring deres penge, er, at de ikke taler med andre om dem...eller deres investeringer. Derfor er det netop det fysiske samvær, fælles bearbejdning af viden og fortrolighed, der får folk op på et højere niveau. Derfor er dette InvestorBarens DNA. Samtidigt med, at det er hyggeligt.

Meget få kompetencer er ikke repræsenteret blandt InvestorBarens medlemmer!

Baren er hyggelig. Lærer nye rare mennesker at kende, og har noget nyt spændende med hjem hver gang.

Finn Gilling
Direktør, C & C ApS

Engager dig i InvestorBaren på frivillig basis - Som NuggClub kaptajn!

%d bloggers like this: