Careers

Engagér dig i InvestorBaren

InvestorBaren samler på interessenter, der tror på, at ytringsfrihed er basis for demokrati og dermed den frie verden. I den fri verden handler vi med hinanden, og vi diskuterer. Fra kunst, over produkter og services, religion til samfund. Alt er i handel! Og, det ender i dannelse.

Den hyggelige ramme for læring, diskussion og handel er InvestorBarens DNA – Altid med Investering som en større eller mindre ingrediens. For, grundlæggende er enhver handling en investering!

Er du en af disse interessenter? Vi engagerer folk, der tror på den frie verdens værdier, og at kvalitet betaler sig – ofte 10-fold. At gøre sig umage overfor andre skaber livsvarige relationer. InvestorBaren bygger relationer mellem mennesker på den filosofi.  

Bliv en del af InvestorBaren, og vær med til at bygge noget større end dig selv.

Ud over administrative opgaver og økonomiske analyser på hovedkontoret engagerer vi typisk:

  • Foredragsholdere (Kontakt os, hvis du har noget på hjertet – Kontakt os)
  • NuggClub Kaptajner
    (Kontakt os, hvis du vil drive et netværk – Kontakt os)

Uanset om du er engageret som foredragsholder eller NuggClub Kaptajn er din karrieremæssige baggrund næsten ligegyldig. Alle baggrunde kan bruges, så længe du er:

  • Engageret &Sympatisk
  • Service minded
  • “Dannet”, dvs. indsigtsfuld (PS! Det behøver ikke være faglige- eller teoretiske indsigter. Relevant livserfaring kan ofte måle sig med uddannelse).
  • Karisma skader ikke.

Som NuggClub Kaptajn vil du blive trænet af InvestorBaren i at drive en netværksaften. Ligeledes skal foredragsholdere overholde et kodex, som tildeles inden foredrag.

For hver gang du deltager i et arrangement, vil du også få del i de ‘learnings’, der er arrangement-aktuelle. 

Investering/Økonomi er altid en mindre eller større del af arrangementet – Afhængigt af arrangementets identitet.

I efteråret 2020 skrev over 1000 kunstnere under på en støtteerklæring til Katrine Dirckinch-Holmfeld, der smed en buste af Frederik V i havet. Ole Bornedal og Peter Aalbæk står også til ansvar overfor identitetspolitiken, der har rodfæstet sig i undervisningssystemet og medierne. Ingen tvivl, de vil det gode, men presser samtidigt ytringsfriheden. 

Der har også under finanskrisen og de efterfølgende år været besynderligt mange ‘underlige’ hændelsesforløb i erhvervslivet. Ingen finansvirksomheder nævnt, ingen glemt.

Samlet set er ytringsfrihed, moral og almindelig dannelse under pres. Hvis Danmark fortsætter den linje, ender vi som Sverige. Desværre er vi allerede godt på vej.

InvestorBaren støtter pragmatismen. D.v.s., vi mødes og diskuterer. Alle parter. Bobler er af det onde.

Borgerligheden (læs: dannelsen) skal høres! Ikke kun politisk, men også i medierne og i kunstlivet. OG…Virksomheder skal opføre sig ordentligt.

InvestorBaren arbejder derfor både for at gøre en god handel via netværk og investeringsindsigt, men støtter også kunst/kunstnere/kunstaktiviteter/medieaktiviteter der søger den pragmatiske linje, og som kan skrive under på det.

Hvorfor kultur? Fordi det ofte er i kulturen, herunder litteraturen, at vores værdier skabes. Kulturen taler til følelser, modsat tabellerne. Følelser er vores underliggende vigtigste beslutningssystem. Vil vi ytringfrihed må via have følelserne med, gerne via kulturen.

Du kan være med på dette projekt. Via investeringer i en fond, som understøtter en del af overskuddet pragmatiske kultur-projekter, hos ytringsfrihedsglade kunstnere eller i medierne. Derfor, få følgende til at kontakte InvestorBaren:

  • Investorer, der er interesserede i denne problemstilling, og som evt. via netværksaktiviteter eller direkte investeringer i fonden efter afkast understøtter pragmatisk kultur, kunst- og  medieaktiviteter.
  • Kunstnere/forfattere m.fl., der ønsker at tilknytte sig projektet, evt. med støtte på sigt.
Afspil video

Fordele og gevinster

Gennem InvestorBaren har du mulighed for selv at bygge et meget stærkt netværk op. Netværk kan man altid bruge. Du vil møde engagerede personligheder, afhængigt af hvilken NuggClub, du tilknytter dig.

Da InvestorBaren også anser sig for en ‘dannelses’-institution, hvor samfunds-, erhvervslivs-, virksomheds- og kulturelle emner er på agendaen, kommer du automatisk tæt interessant læring.  

Mere generelt, jo bedre andre synes om dig, jo mere vil du få tilbage. Det er banalt, men mange husker kun dette, når gevinsten er i syne. Man får som regel mere tilbage, når gevinsten ikke er synlig, og man stadig er et hjælpsomt menneske! 

Velkommen til at gøre en god forretning – Menneskeligt og økonomisk!

Ledige stillinger

Titel på jobopslag Beliggenhed Afdeling Dato
NuggClub Kaptajn København IB - Danmark 8. november 2019
NuggClub Kaptajn
København
IB - Danmark
Læs mere 8. november 2019

Hvordan kan vi hjælpe?

Kontakt os, og vi vender tilbage!

Find en interessegruppe, der passer dig!