NuggClub – Dansk Revision Frederikssund

Velkommen til....

NuggClub – Dansk Revision formål er at give en ekstra serviceydelser til de potentielle klienter, der kunne overveje at benytte os som deres revisionshus. 

Dansk Revision Rederikssund  klarer rådgivning fra den nystartede iværksætter til globale skatteforhold via vores internationale netvæk. Bliver du kunde hos Danks Revision, sponserer vi dit medlemsskab, hvis du bestiller et møde med os længere nede på siden.

Meld dig i første omgang til vores seminar! 

 

Alle tilbud her, er uden forpligtelser.

 

Venlig hilsen

Venlig hilsen

Dorte Lodahl Krusaa

NuggClub – Dansk Revision Frederikssund giver lidt ekstra til dem, der synes økonomi er spændende, også i forholds til ‘verdensøkonomien, brancheforhold eller til privat investering. 

 

(NuggClub’en drives af InvestorBaren på vegne af Dansk Revision Frederikssund).

Tilmeld dig seminaret ՙDepression som i 30'erne?՚

IT og økonomi hænger sammen. Når økonomien er i opgang, er der råd til at lave de nødvendige forberedelser, man skal leve med under nedgangstider. Tænk fremad – Det er sundt! 

Derfor har vi inviteret en af landets bedste økonomer, den fra medierne anerkendte chefstrateg i H.C. Andersen Capital, Michael Friis, vil aflægge os ’et besøg’. Michael Friis repræsenterer den etablerede finansverden, samt de prognoser han ser er relevante.

Michael Friis vil blive interviewet af direktøren for InvestorBaren, Kim Madsen, som vil fremlægge en række indikationer på, at vi måske er på vej i en depression, som vi kender den fra 30’erne.

Dorte Krusaa fra Dansk Revision vil efterfølgende give sit på bud på væsentligste elementer, man rent revisionsmæssigt skal være opmærksom på, hvis sådan en situation skulle opstå.

  Vi afholder jævnligt arrangementet. Når et hold er klar, får du besked om tid og sted.

  Lidt om Dansk Revision Frederikssund

  2023

  Èt kontor - Men alligevel landsdækkende

  Selvom vi er tæt på vores kunder her i Nordssjælland, så er der alligevel ét kontor, som er tættest på dig. Med over 450 revisorer og medarbejdere i fordelt i hele Danmark, vil vi altid kunne finde et kontor, der ligger tæt på dig.

  2023

  Vi dækker det hele

  I vores landsdækkende netværk er der altid mindst én, og ofte mange, der har de helt specielle kompetencer du måtte have brug for. Selvom det udadtil ser ud som ét kontor i Frederikssund, så er det ikke sådan vi føler det. Alle vores kontorer udgør kompetencemæssigt ét hus.

  2023

  Kerneydelser

  RådgivningRevisionÅrsregnskabFinansieringGenerationsskifteStartupsGDPROmregistrering af IVSDen nye ferielovKøb og salg af virksomhederForretningsudviklingSelvskabskonstruktionerDel af internationalt netværk Geneva Group International

  Book en tid med Dansk Revision Frederikssund

  PS! Booker du en tid hér, og bliver du senere kunde hos Dansk Revision Frederikssund, sponseres din adgang InvestorBaren i et år.

  september 2023
  man
  tirs
  ons
  tors
  fre
  28
  29
  30
  31
  1
  4
  5
  6
  7
  8
  11
  12
  13
  14
  15
  18
  19
  20
  21
  22
  25
  26
  27
  28
  29
  Both fields are required to log in.

  An email address is required to reset your password.

  Please log in to view your upcoming appointments.

  Both fields are required to log in.

  An email address is required to reset your password.

  Sponsorat til InvestorBaren Bliver du kunde hos Dansk Revision Frederikssund, sponserer Danske Revision Frederikssund et Bronzemedlemsskab til InvestorBaren - Den økonomisk indsigt, du hermed får adgang til, kan de fleste bruge. Hvad får du blandt andet? - Læs herunder!