Hvor slemt bliver det, Hvor lang tid vil det tage & Og hvad kommer bagefter??

Resumé

Er der skridt at tage som investor i disse svære tider?

De siger historie rimer.

 

At civilisationer og samfund har en tendens til at følge cyklusser – boom/bust, fest/hunger, krig/fred, kulturelle eksperimenter/en tilbagetrækning til de “gamle måder”.

 

Neil Howe, forfatteren til bestsellerbogen The Fourth Turning, fremlægger sin forudsigelse om, at nutidens samfund er gået ind i “bust”-delen af vores nuværende cyklus – hvor status quo falder fra hinanden – ofte kaotisk – for at blive erstattet efter en ny, forhåbentlig bedre, ordre.

 

Hvad skal vi forvente af denne periode med forstyrrelser? Er der skridt, vi kan tage for at forbedre vores chancer for at holde ud?

 

Hos Wealthion viser de dig, hvordan du beskytter og opbygger din rigdom ved at lære af verdens bedste eksperter inden for finans og penge. Hver uge tilføjer de nye videoer, der giver dig adgang til de fremmeste specialister inden for investering, økonomi, aktiemarkedet, fast ejendom og privatøkonomi.

 

De tilbyder exceptionelle interviews og forklarende videoer, der dykker dybt ned i de tendenser, der driver dagens markeder, økonomien og din egen nettoformue. De giver dig strategier for økonomisk sikkerhed, praktiske svar på spørgsmål som “hvordan vokser mine investeringer?”, og effektive løsninger til formueopbygning skræddersyet til ‘almindelige’ investorer ligesom dig.

 

Der er ingen tvivl om, at det er en meget udfordrende tid lige nu for den gennemsnitlige investor. Ud over de seneste økonomiske virkninger af COVID, har den nye æra med rekordlave renter, løbsk amerikansk gæld og amerikanske underskud og billioner af dollars i monetære og finanspolitiske stimulanser ændret reglerne for investeringer ved farligt at forvrænge Dow-indekset. S&P 500 og næsten alle andre aktivpriser. Kan priserne blive ved med at stige, eller er der et smertefuldt regnestykke forude?

Kilde [Engelsk]

Afspil video

Skriv et svar

Hvordan kan vi hjælpe?

Kontakt os, og vi vender tilbage!